Mūsų ūkyje auginamus ekologiškus pievagrybius atrinkome ir nupjovėme rankomis. Dar šviežius paruošėme ir supakavome vietiniame fabrike. Lengvame sūryme konservuoti pievagrybiai yra ypatingo, kitokio nei marinuoti, skonio. Lengvai traškūs, natūraliai sultingi ir patogiai supjaustyti jie puikiai tinka picoms, sriuboms, salotoms ar padažams.
Pievagrybiai supakuoti į inovatyvią lengvo plastiko pakuotę, kuri pagrįstai gali būti vadinama ateities pakuote, nes yra palankesnė aplinkai nei tradicinių medžiagų pakuotės. Nuo jos pagaminimo iki panaudojimo į atmosferą išmetama gerokai mažiau CO2 nei naudojant tokio pat dydžio skardinę ar stiklainį.
Sudedamosios dalys: ekologiški pievagrybiai 56%, vanduo, jūros druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, antioksidantas askorbo rūgštis.