Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Veganiški ledai

Reikės:

Paruošimas:

  1. Į virtuvinį trintuvą sudėkite uogas, šaldytus AUGA ruduosius lęšius, bananus ir viską sutrinkite iki miltų konsistencijos. Įpilkite pusę stiklinės kokosų pieno ir viską sutrinkite. Tada maldami pilkite kokosų pieną ir reguliuokite ledų tirštumą. Jei norite tirštesnių pilkite mažiau, jei norite skystesnių pilkite daugiau.
  2. Tokius ledus galite valgyti iš karto arba sudėti į indelius ir dėti šaldyti į šaldytuvą.

Patarimai:

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Virtuvės Mitų Griovėjai.