Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Trispalvė avižinė košė

1 porcijai reikės:

Paruošimas:

  1. Avižinius dribsnius, vandenį ir moliūgų tyrę sudėkite į puodą ir užvirkite. Virkite ant nedidelės ugnies 5 minutes, vis pamaišydami.
  2. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite varškę, 0,5 a.š. medaus, cinamoną ir druską. Palikite uždengtą kelias minutes.
  3. Spanguoles pakaitinkite su likusiu medumi ir sutraiškykite šakute.
  4. Košę dėkite į dubenėlį, ant viršaus supilkite spanguolių tyrę. Papuoškite mėtų lapeliais.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su @Konorsskanaus