Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Makaronai su ožkos sūriu ir pievagrybiais

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Virkite makaronus, tačiau nepervirkite.
  2. Į keptuvę supilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite minutę. Sudėkite pievagrybius. Supilkite baltąjį vyną ir palikite minutę, kad alkoholis išgaruotų. Įpilkite grietinėlės, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Išvirusius makaronus perkelkite į keptuvę su padažu ir viską išmaišykite.
  4. Įdėkite špinatus.
  5. Ant indo viršaus sutrinkite ožkos sūrį.