Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Klasikinis čili "con carne"

Ingredientai 4 porcijoms:

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite aliejų ant keptuvės, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite minutę, tada sudėkite susmulkintą papriką ir dar pakepkite 2 minutes.
  2. Maltą jautieną supilkite į keptuvę ir pakepkite dar keletą minučių.
  3. Įpilkite visus prieskonius ir kepkite, kol mėsa bus paruošta.
  4. Perkelkite visus likusius produktus. Sumažinkite liepsną, kai ji pradeda virti, tęskite kartas nuo karto maišydami ir troškindami pusvalandį (geriausiai, jei troškinate apie valandą).
  5. Įpilkite druskos ir pipirų, jei reikia.
  6. Patiekiama su virtais ryžiais, jogurtu, kalendra, čili.