Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Grill pievagrybių vėrinukai su tofu ir kanapių sėklomis

Ingredientai:

Ingredientai marinatui:

Paruošimas:

  1. Į dubenį sudedame ir gerai išmaišome visus marinatui skirtus ingredientus.
  2. Tuomet į dubenį sudedame nuplautus pievagrybius, svogūnų ketvirčius ir kubeliais pjaustytą tofu sūrį. Viską gerai išmaišome, kad marinatas pasiskirstytų, ir pamarinuojame 30 min.
  3. Kai pievagrybiai, svogūnai ir tofu išsimarinuoja, juos veriame ant kepimui skirtų iešmelių sluoksniuodami – svogūnas, pievagrybiai tofu kubelis, vyšninis pomidoras.
  4. Suvertus iešmelius dedame kepti ant grilio, kepant galima patepti likusiu marinatu.
  5. Kepdami iešmelius vartome tol kol grybai lengvai paruduos, taps auksinės spalvos. Apytiksliai užtruksite 10 min, tačiau kepimo laikas priklauso nuo grilio ir kaitros.