Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Dvisluoksnė ankštinių daržovių sriuba

4–6 asm.

Gaminimas 1 val.

Virimas 20 min.

Sriubai reikės:

Paruošimas:

  1. Supjaustykite kubeliais svogūną, cukiniją. Nulupkite ir sutarkuokite morką.
  2. Nulupkite bananą ir supjaustykite griežinėliais.
  3. Į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilkite kelis šaukštus aliejaus. Sudėkite svogūnus, juos šiek tiek apkepkite ir sudėkite morkas. Įdėkite rozmarino šakelę. Įtarkuokite česnako. Viską maišykite, kol lengvai apkeps. Sudėkite bananą, jei matote, kad daržovės sugėrė aliejų, įpilkite šiek tiek vandens. Suberkite AUG pupeles ir avinžirnius, sultinio kubelius ir pomidorus. Išmaišykite viską. Dėkite pomidorų pastą ir viską patroškinkite apie 10 minučių.
  4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite rozmarino šakelę ir cukiniją. Įtarkuokite česnako. Sudėkite lęšius, viską išmaišykite ir lengvai apkepkite.
  5. Susmulkinkite petražoles ir suberkite jas į keptuvę su AUGA EKO lęšiais. Viską pasūdykite, papipirinkite ir išmaišykite.
  6. Į sriubos pagrindą puode įberkite pipirų, išimkite rozmarino šakelę ir supilkite 1 litrą karšto vandens. Viską pavirkite apie 5–7 minutes.
  7. Į lęšius sudėkite špinatus, patarkuokite sūrio ir ant mažos ugnies lengvai pakepinkite. Maišykite atsargiai, kad nesuplėšytumėte špinatų. Apkepus nuimkite nuo ugnies.
  8. Sriubą su avinžirniais sutrinkite virtuviniu trintuvu.
  9. Į dubenį dėkite lęšius su špinatais. Ir šalia patiekite su stikline trintos sriubos. Prieš valgant supilkite trintą sriubą prie lęšių.

 

Patarimai:

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Virtuvės Mitų Griovėjai.