Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Burgeris su portobello grybu

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Paruošiame sveiką padažą: išskobiame avokadą, užberiame truputį druskos ir pipirų, užspaudžiame citrinos sulčių ir šiek tiek aliejaus. Viską sutriname.
  2. Grūstuvės arba maisto smulkintuvo pagalba atskirai sutriname aliejų su prieskoniais, česnaku ir žolelėmis.
  3. Portobello grybus nuplauname ir nusausintus aptepame prieskoniniu aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  4. Paruoštus Portobello grybus dedame kepti ant grilio ir kepame po 3 min. ant kiekvienos pusės.
  5. Ant beveik baigusių kepti grybų uždedame po čederio sūrio juostelę, kad jis išsilydytų.
  6. Šalia pakepame burgerio bandeles.
  7. Baigus kepti imame bandelę, tepame padažą, dedame salotas, pomidorą, iškeptą Portobello grybą, pjaustytų svogūnų, marinuotų agurkėlių ir kita bandelę.