Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Azijietiškas saldžiarūgštis avinžirnių troškinys

Ingredientai 2 porcijoms:

 Padažo ingredientai:

Paruošimas

  1. Padažo paruošimas: dubenyje sumaišykite cukrų, actą, pomidorų padažą, sojų padažą, 2 stalo šaukštus vandens, česnaką ir imbiero miltelius.
  2. Įkaitinkite aliejų ant keptuvės. Suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite 1 minutę.
  3. Įdėkite juostelėmis supjaustytą papriką, supjaustytą brokolį ir pakepkite 2 minutes.
  4. Supilkite AUGA avinžirnius ir padažą. Viską sumaišykite.
  5. Uždenkite keptuvę ir troškinkite 10 minučių ant nedidelės liepsnos.
  6. Krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens, supilkite į keptuvę ir maišykite, kol padažas taps tirštas.
  7. Patiekiama su: ryžiais, kalendra, čili pipirais, sezamu.