Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

Su sūriu užkepti grill pievagrybiai

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Į keptuvę pilame kepimui skirtą aliejų ir dedame kepti saulėgrąžas, svogūnus pjaustytus žiedeliais
  2. Truputį pakepę užberiame druskos, pipirų ir rudojo cukraus. Viską karamelizuojame.
  3. Pievagrybiams nuplauname, nupjauname kotelius, jei reikia praplatiname gybų kepurėles apipjaunant iš apatinės kepurėlės pusės.
  4. Paruoštus pievagrybius dedame į dubenį kartu su pipirais, druska, petražolėmis, česnakai, aliejumi ir viską sumaišome.
  5. Imame po pievagrybį ir į kepurėlę dedame šaukštelį karamelizuotų svogūnų su saulėgrąžomis, gabalėlį varškės sūrio ir užberiame sūrio.
  6. Kepame ant grilio kol sūris apsilydys ir pievagrybiai taps auksinės spalvos. Apytiksliai užtruksite 7-9 min., tačiau kepimo laikas priklauso nuo grilio ir kaitros.