Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.

"TACO" įdaryti Grill pievagrybiai

Pievagrybiams reikės:

Taco įdarui reikės:

Gaminame:

  1. Paruošiame česnakinį aliejų: indelyje sumaišome aliejų, tarkuotą česnaką, žolelių mišinį ir druską, pipirus.
  2. Pievagrybius nuplauname ir nusausiname, pašaliname kotelius.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame maltą jautieną ir iškepame. Sudedame kubeliais pjaustytą papriką ir pievagrybių kotelius, įtarkuojame česnaką ir kepiname dar kelias minutes. Suberiame pupeles, pomidorų pastą, prieskonius ir išmaišome.
  4. Pievagrybių galvas aptepame paruoštu česnakiniu aliejumi.
  5. Pievagrybius įdarome paruoštu taco įdaru.
  6. Ant viršaus beriame smulkintų Nachos traškučių ir tarkuoto čederio.
  7. Įkaitintame griliuje kepame pievagrybius apie 10 minučių. Taip pat juos galite iškepti ir orkaitėje, tokiu atveju kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
  8. Patiekiant pabarstome smulkinta kalendra ir čili pipiro griežinėliais.