Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.
Share

Šitake grybai

Šitake grybai visada švieži, tvirti, subtilaus aromato. Jie turi mažai drėgmės, todėl lengvi. Šie grybai dažniausiai naudojami rytų virtuvės patiekalų gamyboje, juos kepant, troškinant, gaminant sriubas ar garnyrus.

Šiuos grybus auginame moderniame grybų auginimo ūkyje, ant tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysi savo rankose.

Maistinė vertė 100 g
Šitake grybų

Energetinė vertė
142 kJ (34 kcal)
Riebalai
0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
6,8 g
- iš kurių cukrų
2,4 g
Skaidulinės medžiagos
2,5 g
Baltymai
2,2 g
Druska
0,09 g
Panašūs produktai