Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Eringi grybai

AUGA ekologiški eringi grybai visada yra švieži, šilkinės tekstūros, tvirtu mėsingu kotu, subtilaus aromato. Jie dažniausiai ruošiami kaip pagrindinis patiekalas, naudojami verdant sriubas, gaminant makaronus ar garnyrą, puikiai dera su jūros gėrybėmis ir mėsa.

Šiuos grybus auginame moderniame grybų auginimo ūkyje, ant tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysi savo rankose.

Maistinė vertė 100 g
Eringi grybų

Energetinė vertė
176 kJ (42 kcal)
Riebalai
0,53 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
7,72 g
- iš kurių cukrų
1,3 g
Skaidulinės medžiagos
2,9 g
Baltymai
4 g
Druska
0,02 g
Panašūs produktai