Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Rudieji pievagrybiai

Šiuos grybus užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos  vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysi savo rankose.

Paragavęs įsitikinsi – visada švieži, tvirti, rudieji pievagrybiai pasižymi savitu, intensyviu skoniu ir išraiškingu aromatu. Jie puikūs paruošti kaip pagrindinis patiekalas, o taip pat naudojami kaip garnyras – padažams, įdarams gaminti; tinka sriuboms virti.

Maistinė vertė 100 g
Rudųjų pievagrybių

Energetinė vertė
92 kJ (22 kcal)
Riebalai
0,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
4,1 g
- iš kurių cukrų
1,7 g
Skaidulinės medžiagos
0,6 g
Baltymai
2,5 g
Druska
0,06 g
Panašūs produktai