Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Rudieji pievagrybiai

AUGA ekologiški rudieji pievagrybiai visada švieži, tvirti, pasižymi savitu, intensyviu skoniu ir išraiškingu aromatu. Jie puikūs paruošti kaip pagrindinis patiekalas, taip pat naudojami padažams, įdarams gaminti, puikiai tinka sriuboms virti.

Šiuos grybus auginame moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį.

Maistinė vertė 100 g
Rudųjų pievagrybių

Energetinė vertė
92 kJ (22 kcal)
Riebalai
0,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
4,1 g
- iš kurių cukrų
1,7 g
Skaidulinės medžiagos
0,6 g
Baltymai
2,5 g
Druska
0,06 g
Panašūs produktai