Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, pagerinti jos funkcionalumą ir vartotojo patirtį, taip pat statistiniais tikslais naudojame slapukus. Be jų svetainės veikimas gali būti ribotas. Naršydami toliau ar paspausdami „Sutinku“, sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau apie slapukus, jų paskirtį ir kaip jų atsisakyti rasite bendrovės „AUGA group“ Privatumo politikoje.
Share

Lėkštieji pievagrybiai

Tvirti, mėsingi lėkštieji pievagrybiai pasižymi savitu, intensyviu skoniu ir išraiškingu aromatu. Dėl savo išskirtinio dydžio šie grybai labiausiai tinka įvairiam kepimui, orkaitėje arba ant grilio. Ruošiami įvairiai įdaryti, dažniausiai kaip pagrindinis patiekalas.

Šiuos grybus, dar žinomus portobella vardu, auginame moderniame grybų auginimo ūkyje, ant mūsų pačių, tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysite savo rankose.

Maistinė vertė 100 g
Lėkščiųjų pievagrybių

Energetinė vertė
92 kJ (22 kcal)
Riebalai
0,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
3,9 g
- iš kurių cukrų
2,5 g
Skaidulinės medžiagos
1,3 g
Baltymai
2,1 g
Druska
0,06 g
Panašūs produktai