Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Share

Gluosninė kreivabudė

Šiuos grybus užauginome moderniame grybų auginimo ūkyje, ant tik iš natūralių žaliavų pagaminto ekologiško grybų substrato. Savo ūkiuose tausojame gamtą, nenaudojame genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar kitų cheminių priedų. Šie grybai, kruopščiai atrinkti ir nupjauti rankomis, pasiekia prekybos vietas paliesti tik kartą, kai nupjovus dedami į indelį, kurį, tikime, netrukus laikysi savo rankose.

Paragavęs įsitikinsi – kreivabudės visada šviežios, lygiu, gana trapiu paviršiumi, subtilaus skonio ir aromato. Šie grybai dažnai naudojami rytų virtuvės patiekalų gamyboje, derinant kartu su kitais grybais, paruošiant kaip padažą, kaip garnyrą, su makaronais arba prie mėsos patiekalų.

Maistinė vertė 100 g
Gluosninių kreivabudžių

Energetinė vertė
180 kJ (43 kcal)
Riebalai
0,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
< 0,1 g
Angliavandeniai
6,5 g
- iš kurių cukrų
1,1 g
Skaidulinės medžiagos
2,3 g
Baltymai
3,3 g
Druska
0,02 g
Panašūs produktai